2023-2024 ÖĞRENCİ KAYITLARI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci Kayıtları Hakkında Bilgilendirme:

BAŞVURU TARİHİ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öğrenci Aday Kayıtları 3 Temmuz'da SAAT 09:00'da başlayacaktır.Kayıt başvuru saatleri sabah 09.00-12.00, öğlen ise 13.00-16.00 arasında yapılacaktır.

BAŞVURU YÖNTEMİ

Şahsen başvuru dışındaki başvurular kabul edilmeyecektir.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Adres bölgemizde bulunan ve okulumuzun e-okul aday kayıt listesinde yer alan yaş aralığı uygun olan 2018 doğumlu (bir sonraki yıl ilkokula başlayacak olan) öğrencilerimiz okulumuza öncelikli olarak kaydedilecektir.

Bu kapsamda 2018 doğumlu öğrenciler okulumuzun e-okul aday kayıt listesine düşecektir.

3 Temmuz günü e-okul öğreci aday kayıt listesi henüz güncellenmemiş olacağından gelen başvurular listelenecektir.

Yaş grubu uygun olmayan veya adres bölgemiz dışından yapılmış olan başvurular kesin kayıt yapılamayabilir.

E-okul listesinde yer alan aday öğrencilerin kesin kayıtları tamamlanmadan bölge dışında olan, yaş aralığı dışında kalan veya nakil ile okula gelmek isteyen öğrencilerin KESİN KAYIT İŞLEMLERİ YAPILMAYACAKTIR.

Bu sebeple bölge dışında olan veya 2019 doğumlu öğrencilerin velileri kesin kayıt yaptırabilecekleri küçük yaş grubu açan diğer Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına kayıt başvurusunda bulunabilirler.

Özellikle 2019 doğumlu öğrencisi bulunan velilerin başka kurumlara başvuruda bulunmasında fayda vardır. Okulumuzda yoğunluktan dolayı küçük yaş grubu açılamaması durumunda bu öğrencilerin açıkta kalmaması için bu grupları açabilen okullara kaydedilmesi mümkündür.

SABAHÇI/ÖĞLENCİ/TAM GÜN

Okulumuzda ikili eğitim yapılacak olup SABAH, ÖĞLEN ve TAM GÜN grubu olarak 3 ayrı devre söz konusur.

Kayıt başvurusu esnasında velilerimizin istediği devreyi tercih etme hakkı vardır.

Başvuru sayısının kontenjanın üzerinde olması durumunda başvuru önceliğine göre işlem yapılaacaktır.

BESLENME

Okulumuzda haftada 5 gün ücretsiz beslenme desteği uygulanacaktır. Çocuklar okulda hazırlanıp sıcak servis edilecek yemekten faydalanacaktır.

03-07-202303-07-2023