Yunanistan, Bulgaristan ,Litvanya ve Türkiye’den pek çok ortağın yer aldığı STE(A)M " THE WATER CYCLE " Adlı eTwinnning Projesine Dahil Edildik

Neşeli Yüzler Anaokulu  Yunanistan, Bulgaristan ,Litvanya ve Türkiye’den pek çok ortağın yer aldığı STE(A)M  " THE WATER CYCLE " adlı eTwinnning projesine dahil olmuştur.

Su döngüsü kısaca suyun, buharlaşma, yoğunlaşma, yağış ve akış şeklinde bir döngü içinde doğada yer alması durumudur. Su döngüsü, canlıların yaşamlarını devam ettirebilmesi için gereklidir. Su döngüsü, hayatın devam edebilmesi için hayati bir önem taşır. Su olmadan canlıların devamlılığından söz edilemez. Bu durum, suyun korunması ve verimliliği konusunu öncelikli hale getirirken, sadece insan için değil, doğadaki tüm canlıların su hakkının korunmasını sağlayacak etkili bir su yönetimi sağlanması konusunda acil adımlar atılmasını gerekli kılmaktadır.

Okulumuz öğretmenlerinden Esin Ersoy’un Karanfiller sınıfı ile yürüttüğü proje ile çocuklarımızın suyun döngüsünü Stem etkinlikleri ile bütünleştirerek çocukların yeni problemlere çözümler tasarlayarak,  eleştirel düşünme becerilerini geliştirmelerine, merak duyguları ve yaratıcılıklarının geliştirilmesine, doğaya duyarlı bireyler olmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktayız.


22-05-202322-05-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 5  kişi beğendi