Neşeli Yüzler Anaokulu
FIRAT MAH. 594/1 SK. ANAOKULU BLOK NO 2 KAYAPINAR / DİYARBAKIR

VİZYON

İlgi ve yeteneklerinin farkında olan, yaratıcı düşünce gücüne sahip, problem çözme becersi kazanmış, özgüven sahibi, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven ve tüm bunların yanında en önemlisi başta ailesine, vatanına, milletine dahası tüm dünyaya yüreği sevgi ve saygı ile dolu bireylerin yetiştirildiği Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak.

MİSYON

Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmasını sağlamak, çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek, eğitim ortamlarını, çocukları ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmek, okul ve aile işbirliğini destekleyerek eğitimi sürekli hale getirmek, toplum içinde okul öncesi eğitimin önemi bilincini arttırmak, okul öncesi dönemde bireysel farklılıkları ortaya çıkararak desteklemektir.

BAŞARILAR

Okulumuzdan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde vatanına milletine ve toplumsal ahlak kurallarına bağlı ve duyarlı bir şekilde mezun ettiğimiz aynı zamanda bir üst sınıfa yerleşmesini sağladığımız her birey bizim için başarı ölçütü olarak kabul edilmektedir.

İKİLİ

07:30-12:30, 12:30-17:30